Onze klanten vertellen waarom hun keuze voor Frère vastgoed de juiste was.

Bij Frère Vastgoed hechten wij veel belang aan klantenervaring. Hun woorden betekenen alles voor ons en daarom laten wij u graag meegenieten van hun ervaring.

Bianca Plessers

Bianca Plessers

Zeer vriendelijke makelaar, alles was duidelijk. Huis verkocht binnen enkele dagen!

Fausto De Vincentiis

Fausto De Vincentiis

Ze hebben het huis van mijn grootmoeder verkocht en mijn familie is tevreden van hoe de samenwerking verlopen is, vriendelijk,snel, behulpzaam, en altijd bereikbaar een aanrader !! Dankjewel

Sofie Prévot

Sofie Prévot

Top ervaring met Frère vastgoed. Als jong koppel was het voor ons vaak zoeken over welke stappen wij moesten ondernemen om een woning te kopen. Bernard stond steeds voor ons paraat om ons met alle vragen te helpen. En gaf ook veel persoonlijk advies. Alles is super vlot en heel snel afgerond. Echte aanrader!

Kiara Lijnen

Kiara Lijnen

Top makelaar! Altijd vriendelijk en staat altijd klaar voor al je vragen, wij zijn zeer tevreden van Frere vastgoed en zijn zeer blij dat we met hem hebben samen gewerkt. Bedankt voor alles!

Michelle Segers

Michelle Segers

Top ervaring met Frère Vastgoed bij het verkopen van mijn appartement. De eerste ontmoeting voor de schatting was erg aangenaam door de combinatie van professionaliteit en openheid. Alle vragen werden zonder aarzeling eerlijk beantwoord!
Bij alle stappen die ondernomen werden, werd alles tot in de puntjes uitgelegd.
Ze zijn heel goed bereikbaar en toegankelijk in contact.
De verkoop is beter verlopen dan ik ooit had gehoopt waardoor je je eigendom met een gerust hart kan toelaten aan de nieuwe eigenaars.

Dikke aanrader!