Over ons

Frère Vastgoed bestaat uit een jong en sterk gemotiveerd team bestaande uit uitsluitend BIV- en CIB erkende vastgoedmakelaars.

Wij leggen de nadruk op een persoonlijke service en een op maat gemaakt plan want iedere transactie is anders. Als betrouwbare vastgoedpartner willen wij voor u het verschil maken met eerlijk transparant en objectief advies.

Bernard Frere

Bernard Frere

BIV: 509917

Na gewerkt te hebben als verkoopdirecteur bij een groot vastgoedkantoor vond Bernard de tijd rijp om zijn ervaring en kennis te gebruiken voor Frère Vastgoed op te richten. Als zaakvoerder straalt Bernard een enorme drive uit die hij gebruikt om klanten te begeleiden om hun vastgoedtransacties tot een succesvol einde te brengen. Iedere dag staat Bernard klaar voor zijn klanten en zet hij zijn beste beentje voor. Tussen de afspraken in kan je Bernard terugvinden op kantoor waar hij nieuwe verkoopstrategieën aan het uitwerken is voor zijn klanten.

089 391 555 Bel Bernard
info@frerevastgoed.be Mail Bernard
Illya Buttgereit

Illya Buttgereit

BIV: 513452

Na zijn stage te hebben gedaan bij een verhuurkantoor ontpopte Illya zich helemaal onder de vleugels van Bernard. Als erkend vastgoedmakelaar en vastgoedexpert staat Illya ervoor gekend om zijn dossiers punctueel op te volgen en meegaand zijn klanten bij te staan tijdens het verkoop of verhuurproces. Als Illya niet terug te vinden is bij zijn klanten of in zijn dossiers dan kan u hem vinden in één of ander boek om zijn dorst naar kennis te lessen.

0471 09 20 43 Bel Illya
illya@frerevastgoed.be Mail Illya